Bredarydsterräng!

Ja, då har helgen både kommit och gått, igen...
Åkte en sväng hem till Halmstad och njöt av fredagsmyset med min Joel <3 På lördagsmorgonen drog vi med krösatåget in i de småländska skogarna utanför Bredaryd och sprang DM i orientering! 72 Esokare var med på resan och det är alltid lika härlig stämmning i vår kära klubb! Efter ett teknisk bra lopp så spenderades lördagskvällen ute i skogen vid en vacker sjö, och stor tacobuffe! Mums!
 
Så här ser det ut på smålänningens marknad när en buss full med godissugna orienterare anländer...
 
 
 
Vackert ställe!
 
Sedan var vi grymt laddade för söndagens staffett! Många segrar av både ungdommarna och de lite äldre! Så himla kul! :D
 
 
Cinna på väg in mot seger!
D16 tjejerna på väg mot seger!
 
Efter två tuffa lopp i Bredarydsterräng åkte godis- och chipspåsarna fram! Det är ni värda!
 
Efter en tur till Alvesta, med en mysig Växjöfamilj, så var jag på tåget ner mot Malmö igen. Utan Joel, vilket inte var så kul, men nu är det bara att bita ihop och skaffa sig en utbildning så vi kan bo tillsammans sen igen!
Och det är i gång på riktigt! Första workshopen har startat och denna veckan handlar om mönster. Vilket passar mig utmärkt! Denna mönsternörd hittar mönster och inspiration överallt! På fredag är första redovisningen och på måndag ska första kladden av vår första uppsats in. Ojojoj vad det rullar på! Och som ett brev på posten har en liten förkylning kommit hit på besök..Usch fy och blä! Men det blir alvedon och ipren på det, för i skolan måste jag vara! 
Jag och min nya vän Anna tar oss runt i storstan tillsammans, och idag har vi varit på stadsbiblioteket och letat böcker på designavdelningen. Så vackert bibliotek och omgivning! Det kommer nog bli en av mina favoritplatser här...
 
 
 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0