Mitt lilla hjärta<3

Då var det kväller och första riktiga dagen är över. Har haft en supermysig kväll med barnen. De är så fina! Det gör verkligen ont att tänka på vilket liv de lever och vad de har gått igenom...
Men de har det bra här, och de tar god hand om varandra :)
Mitt lilla hjärta, "No", gjorde mig så otroligt glad idag. När jag var här förra året, bar jag honom på armen i två månader, och när jag var här i Lördags kände han inte igen mig. Han var två år då, och nu är han tre.
Men så i morse kom han fram till mig, slängde sig om halsen på mig och gav mig i lång kram! Han ville inte släppa taget. Så fick jag äntligen se hans härliga min. Han kände igen mig! Jag grät av lycka!! Jag älskar den här fina ungen!
Jag försöker att inte favorisera för mycket, men det går inte att låta bli. Man får bättre kontakt med vissa.
Jag har även pratat en hel del med Mai ikväll, som är en annan favorit. HOn är så duktig och flitig och jag vill bara ge henne en säker framtid. Men det finns kanske inte några sådana?
Killarna har varit här ikväll och jag har hittat en grabb som är riktigt duktig på engelska! Så jag pratade av mig massor, så skönt! Och så har vi bestämt att jag ska vara med på deras fotbollsträning nästa vecka :) Haha! Bra träning tänkte jag. Kan bli lite pinsamt det där med att jag saknar bollkänsla :P
Oj, nu kom ett riktigt åskväder!
Bäst att gå ut och se hur det går för barnen. De diskar på bryggan...

Rolig dag i Skolan

Här kommer alla känslorna på en och samma gång...
Igår kväll föll det en hel del tårar när Rose och David lämnade mig och åkte hem till Bangkok. Det sprang råttor runt huset och fladdermössen flög runt omkring mig. (jag är svinrädd för dom, när de flyger rakt emot en! Fast det flyger ju aldrig in i mig) Det är då jag blundar och bara önskar att det är en dröm alltihop, och att jag kommer vakna upp snart, hemma i min egna sköna säng. Med Joel vid min sida.
Men imorse kändes det lite bättre.
Sen började jag känna igen mig.
Skolbussen skulle gå vid kl 7, men den gick halv 8. Skolan skulle börja vid 8, men började halv 9. Min första lektion skulle börja kl 9, men började kvart över...ASIEN!! Det finns inget som heter "Passa tiden" här.
Undervisningen var i alla fall fantastiskt rolig och nu har materialet börjat användas :) RIktigt bra grejer. Det finns "lärarböcker" på både thai och engelska vilket gör att jag kan samarbeta med och få hjälp av de thailändska lärarna. Allt är väldigt pedagogiskt uppbyggt, och det innehåller massvis med flashcards, sagoböcker, färgkort, cd-skivor med sånger etc. Dessutom räckte ju pengarna till en övningsbok till varje elev.
TACK TACK TACK, Alla ni underbara vänner som varit med och spronsrat detta!
Här ser ni hela undervisningskittet och övningsböckerna. Och "MAX", min assistent :)
Övningsböcker.
Här lämnas allt över till skolan. Några elever och rektorn till vänster.
David, engelskaläraren och jag till höger :)
Dagens lektion med 1-2 klassare.
De älskade verkligen övningsboken! :D
Så det har varit en riktigt rolig dag! Och nu ska jag sova middag innan barnen kommer hem från skolan:)
Kram till er där hemma! Njut av Sverige!

Blandade känslor

Många och blandade känslor idag. Det jobbigt att vara kvar i Thailand utan Joel och jag vill bara hem och träna hårt och äta god frukost. Men samtidigt så är jag överlycklig över att vara tillbaka. När jag kom hit till barnhemmet idag, så kändes det bara så rätt! Det är så mycket kärlek här.
Jag har gått från att skratta till att gråta, och tillbaka igen. Och nu ser jag verkligen fram emot morgondagens undervisning.
Materialet som ni vi köpt in för de ihopsamlade pengarna, är helt fantastiskt bra! Imorgon ska jag lägga ut lite bilder så ni får se :)
Men nu måste jag siva och ladda upp!
Natti natti :)
RSS 2.0