Viiiilodag :D

Saltvatten, fiskmåsar, sol och glass!
Kan en vilodag bli bättre?
Mitt sockerlöfte gick sådär idag...hehe, men vad gör man när magnum har kommit med en ny hasselnötsglass?
Äter den såklart! "Ghana" var supergod :)
Härlig Promenad på klipporna blev det också. Så vackert!
High five för en härlig dag med LKF-tjejerna :)

SOL

Lysekil lysekil lysekil...Nu visar det sig från sin bästa sida. Solen skiner och himlen är blå. Imorgon ska jag ligga på klipporna i solens strålar och låta saltvattnet torka in i håret, för imorgon har jag vilodag! Den blev flyttad från fredag till tisdag. Lite surt, tänkte jag först, men sen insåg jag att jag kommer få en kanonsolig dag. Gott :)
Träningen går bra och finn crisp har blivit min nya drog, så nu ska jag nog kunna hålla mig undan kakorna resten av veckan. (kanske) Jag har ju gjort ett nytt litet löfte till mina tänder, att jag ska bara äta kakor på helgerna numera. Får se hur det går XD
Nu ska jag i alla fall äta kvällsmat innan sista ispasset som börjar vid nio. (Gäsp...) Kämpa på, kämpa på!

Underbara Lysekil

Nu är jag här igen. Och jag tror det är för 13:e sommaren i rad när jag räknar efter. Tänk när jag kom hit till lägret för första gången som nioåring och visste ingenting. Nu känner jag igen varenda människa och doften av lysekil känns som doften av hemma. Jag känner mig som hemma här.
Jag tog en springtur ikväll för att lossa lite av stelheten i bena. Det var så underbart väder och klipporna och vattnet var vackrare än jag kom ihåg. Helt underbart var det av springa ut längst ut på spetsen och låta vinden torka svetten på en sekund. Där kan man stå och sjunga hur högt som helst utan att någon hör.
Ett dopp i havet blev det efter rundan också. Kallt och skönt! Och Salt :) Nu läker alla sommar- skrapsår snabbt.
Imorgon blir det allvar med träningen igen, så nu är det dags att sova.
Natti natti!
RSS 2.0