Crossfit, slutspurt och högsommar!

Nu har jag inte skrivit på toklänge igen! Sorry sorry, men det har verkligen varit fullt upp! Vi har haft en riktig slutspurt på leksaksprojektet och varit mer än heltid i skolan...men nu har vi klarat av vår första hela designprocess och resultatet blev riktigt spännande! :)  
Förra helgen spenderade vi i Köpenhamn på regionals Europe, som i princip är EM i crossfit! Sjuuuuukt kul, sjukt peppande och inspirerande! Det var en toppenhelg med ett gött halmstadsgäng, otrolig stämning i publiken(!!), och grymma atleter!Sen har det varit högsommar i Malmö! Sol och bad och en hel del häng på stranden har det blivit denna helgen! Vad gör man inte för att fira att det tuffa projektet är över! 
Fina klassisar! 

Ribban
myskväll på dockan...
...och ribban igen! Börjar nästan bli lite brun! 
Idag var vi ute på äventyr och studiebesök i Köpenhamn! Designstaden nr 1! Och nu har jag äntligen landat i Halmstad hos min goding igen! Och tänker stanna veckan ut!! Yey! Nu är det sommar! 

En vecka!

Denna veckan har verkligen varit helt galen!! Visst har jag lärt mig att hantera stress under detta år, men ibland når man en slags gräns, och går man över den går det inte riktigt att ta saker på allvar längre och man går runt i ett avslappnat och omotiverat fnitter...men i slutändan är jag nöjd med veckans resultat av ergonomi- workshopen! En visp har tagits fram på bara EN VECKA! Research, Idegenereringen, skisser, skisdmodeller, tester, utveckling, prototyp och en presentation på 5 dagar. Sjukt! Men det gick och nu i efterhand var det lite kul med :) 
Här har vi den nya superergonomiska vispen (som skulle blivit lite sexigare tyckte vår lärare)! Haha! 

Helgen har spenderats hos Joel sjukling i Halmstad! Stackarn! Har fått två bra löppass i skog och vid hav, och pysslat om honom lite <3 nu hoppas jag han blir frisk snart och att jag slipper bli smittad... Tiomila och vårruset!

Nu har det gått lång tid sedan sist igen! Sorry, men det händer så mycket hela tiden! 
Det största som hänt är att vi har arrangerat Tiomila i Eksjö! Det blev ett väldigt lyckat arrangemang med måååånga funktionärer och vi alla i ESOK gav allt vi hade! Dag och natt! Grymt kul! :D 
Jag höll till i mattältet och slevade upp pasta!
Andra höll till i incheckningen! Vilket också kallades för "partytältet"....
...där det fanns chips , coca Cola och brudar! Haha! Utstämplingen var helt ok också tyckte Emil! 
Bea som var med i det tappra tjejlaget i herrstafetten var taggad! 

Och Julia kom i mål på söndagen med en karta som var större än henne själv! 
Jag fick äntligen träffa Sophie igen! :D 

Och Antonio kom in först på förstasträckan, som första spanjor någonsin! Grymt! 
:) 

Helt enkelt så var det en fantastisk helg, med massa vänner på besök, massa jobb, hejarop och vakna timmar! Som avslutades med att pröva vårt tålamod vid resultattavlan....låt oss bara säga att det inte var så gå häftstift i den!


Nu är det ny vecka och i måndags sprang jag vårruset ihop med ett underbart gäng tjejer från klassen! Grymma var de allihop som kämpade runt! Och som grädden på moset, efter den supermysigt picknicken så lottas högvinsten ut till underbara Sara! Så kul!! Nu kommer hon hänga med varje år! :D 
Pigga och taggade efter äggmackor hos mig! 
I starten! 

I mål! Svettiga, Goa och glada! 

Wiihoo! Grattis Sara som ska till Portugal och träna med Blossom!! 🎉 

RSS 2.0