Äventyret kan börja!

Nu är vi i Kiruna! En riktigt grå och kuslig stad... Och vi har sovit en natt efter gårdagens 90 mil i bilen. Usch vad benen gjorde ont på kvällspromenaden! Men nu går snart tåget till Abisko och sedan börjar äventyret på riktigt!! Yey vad vi har längtat och nu ska vi äntligen få ge oss iväg!
Tyvärr kommer jag inte kunna blogga eller hålla någon uppdaterad med bilder eftersom mobilen varken kommer ha täckning eller batteri ute på vandringen. Så ni hör från mig om en vecka igen.. Troligtvis med mycket spännande att berätta :D

Ha det nu riktigt gott var ni än är och firar sommaren! Kram!!

Här får ni en bild som förklarar gårdagens känsla i bilen! Haha!

Påväg norrut!

Då har jag jobbat min sista dag i Juni, grattat min fina kusin till konfirmationen och upplevt pack-kaos på röningsgatan. 8 personer ska ut och vandra på Kungsleden i Sarek och oj vad vi har sett fram emot detta länge!
Men nu när man står här, utan varken balsam eller pocketbok i väskan och den ändå väger för mycket, kommer ångesten lite...kommer vi orka, kommer vi bli blöta, kalla eller kommer det bli fantastiskt? I 6 dagar ska vi vandra och bo i tält och inte stöta på en enda ordentlig dusch! Hoppas verkligen att Sarek och Kebnekajse är så fantastiskt som man har hört! Mys blir det i alla fall att umgås med familjen! Och vi kommer klara det, och vi kommer njuta! :D Nu sitter vi i bilen, har stått i kö en stund på grund av en olycka, och lyssnar på sommarpratare som syster spelat in... Semestern har börjat! Yeah!
Nu siktar vi på Hudiksvall ikväll och sen vidare mot Kiruna imorgon! :D

Pangdagar!

Nu har vi fått några riktiga pangdagar här i Halmstad. Sommar, sol och bad! Underbart! I Söndags drog jag och Emmie ut till tylesand och låg i sanden och åt alla goda frukter i världen (och lite ballerina såklart!!) och hade det myspys! Försökte doppa mig i vattnet men än är det liiiite för kallt för havet. Brrrr! 
 
 
 
 
Förstår inte riktigt varför, men har blivit lite mer kräsen de senaste åren när det gäller badtemperaturer...Och så fick jag veta här om dagen att det inte finns några duchar på fjällstationerna när vi är ute och vandrar! Oh herre vad jag kommer frysa, men tvätta sig måste man ju göra! Tur att vi har övat förr i svinkalla alpbäckar :)
 
Igår var Joel och jag ute och träningsvandrade igen. Vi tog bussen ut till Frösakull och gick hem därifrån, utmed havet på Prins Bertils stig. Lika vackert och njutbart denna gången! Men den här gången var jag lite mer mån om mina benhinnor och fötter och bytte skor varje timme. Löpskor, kängor, löpskor, kängor...och idag mår mina ben mycket bättre :D yey! Det ska nog gå bra det här i alla fall. Klarade vi 17 km igår så ska vi nog klara att gå 2,5 mil några dagar där uppe i norr. Nu åker vi snart! Bara två jobbdagar kvar...
 
Innan vi startade i frösakull var man rätt pigg! :)
 
Smultronjakt! Mums! <3
 
Lyxlunch! Inget frystorkat här inte...
 
 
Fina killen<3 Barnasinnet kommer fram när det finns stora saker att klättra på! 
 
Sarek, Here We Come! 
RSS 2.0