Orientering och födelsedagskalas :)

Idag har vi sprungit orienteringstävling utanför Habo, i Fagerhult. Gudomlig utsikt över vättern och solsken hela dagen. Då mår man bra!
Jag hade lite känning i halsen i morse igen, så jag gick största delen av min bana. Jag hann tänka på varende höjdkurva, sten och beståndsgräns och ändå lyckas jag missa några kontroller. Jag har nog för bra fantasi! Jag lyckas få kartan att stämma överens med fel verklighet ibland XD
Joel körde på bra på årets första lopp med karta. Fyndade ett par Ol-skor på rean innan start och sen gick det kanon. Du är så duktig älskling <3
Imorgon drar vi till Aneby, och missar lite mindre...¨

Wilma, kära wilma kusin vitamin, fyllde 11 år idag också! Grattis vårt lilla energiknippe!
Trevligt kalas blev det med grill på altanen och invigning av studsmattan! Ingen slår henne såklart :)

Ormfobi

Jobba jobba ihop de sista pengarna :) Igår var jag på Lilla academia och jobba med de små busungarna. Vi var ute på riktiga äventyr då vi åkte buss till gamla linköping för att gå på fenomenmagasinet. Det var verkligen populärt med alla experiment, flygplan och ORMAR! Alex lät så himla glad när han väckte mig i telefonen. Vi ska på fenomenmagasinet idag!! Inte sa han att jag skulle behöva sitta på en stol, några meter ifrån en pytonorm som glodde på mig. Usch usch vad de är äckliga! Det kröp ormar över hela min kropp.
Värst av allt var att jag var tvungen att gå ut ur rummet medan mina kära små fyraåringar gladeligen höll i och klappade ormen.
Nej, nu slutar jag att tänka på det. Det känns som hela golvet fylldes av ormar just!
Idag har jag jobbat på Maxi igen, och bjudit på vegetariska biffar. Det var poppis :) Mycket bättre än pytonormar.
Och så har jag fikat med min fina kära Danne ikväll! Det är alltid lika trevligt, och vi har alltid massor att prata om. Jag grät nästan när vi sa hejdå för att jag insåg att vi inte skulle ses på minst sex veckor.
Men Danne, du får ju följa oss här på bloggen :) och är du riktigt snäll så kanske det kommer ett vykort! yey!
Nu är det dags att krypa ner i sängen och vänta på att Joel ska komma hem från Grillpartyt med jobbarkompisarna... Jag kommer nog inte kunna hålla mig vaken. Snark!

Från och med nu!

Från och med nu ska jag bli lite flitigare här på bloggen, för nu är det mindre än två veckor kvar tills Joel och jag drar till Asien. Och då kommer ni kunna följa oss här :)
Idag har sista sprutan tagits, valutan beställts, och tågbiljetterna till Arlanda köpts. Nu är vi på G!
RSS 2.0