Go Helg!

Ojoj vad tiden går när man har roligt! I fredags, på min födelsedag, var det full rulle med vernissage på EllerOch, god middag med älsklingen och fest med lite klasskompisar! Och tack kära vänner och familj för alla grattishälsningar, kort och telefonsamtal <3 Made my day! 
Helgen har sedan varit lugn och fin, Joel har pluggat inför kommande tenta och så har vi tränat hårt såklart! 
Men nu blir det att lugna ner sig lite i veckan inför nästa helgs Crossfittävling i Halmstad. Har fått veta vad tävlingen kommer innebära då WoDarna kom idag. Wohoo! Det kommer supertufft men kul! :D
 
Här kommer lite bilder från vårt Vernissage :) Mobiler gjorda i Kartong med utgångspunkt i två ord.
 
"Arg Transformation"
 
"Saklig underlighet"
 
 
"Lugn Omtänksamhet"
 
 
Glada tjejer!
Fin kille i vimlet! Haha!

"Rar ångest"
"Jublande ilska" 


 
Mysigt inne på EllerOch! 


Vernissage

Denna veckan har varit lite lugnare än vad det varit på sista tiden. De nya kurserna har inte riktigt kommit igång i fullt tempo än så man har ledigt på kvällarna hemma och kan titta på tv, pyssla och bara slappna av! Skönt med sådana veckor ibland!  
I tisdags och onsdags var det en årskursöverskridande workshop, vilket var jättespännande då jag fick jobba ihop med några klasskompisar, men även några tvåor och treor. Kul uppgift och många spännande diskussioner, men framförallt kul att lära känna lite fler människor och bombadera dem med frågor om utbildningen/ livet som designer! 
Givande dagar...
Idag har jag haft första genomgången av verkstaden. Yey! Snart är vi igång och får bygga modeller och experimentera med olika material och verktyg! Ska bli skoj! :) 
Imorgon är det 24 Januari igen, vilket betyder att jag fyller hela 24 år! Ojojoj vad tiden går! För tio år sedan trodde jag nog inte att mitt liv skulle se ut såhär, men jag är väldigt nöjd med hur det utvecklar sig! Jag firar födelsedagen med en förmiddag i skolan, och sedan har vi vernissage av våra mobiler på designgalleriet EllerOch, och så kommer Joel hit såklart! Kommer bli en toppendag! :D Långhelg

Ja då var terminen slut på riktigt och jag har fyra dagars ledigt innan nästa termin  börjar på Tisdag :) 
Det var planerat att jag skulle spendera helgen hemma i Eksjö tillsammans med familjen, åka massa skidor på konstsnön och ha ett för tidigt födelsedagskalas. Men tyvärr blev planerna ändrade eftersom det fanns en del långvariga virus hemma på röningsgatan... 
Så jag fick nöja mig med lite snöblask och rullisarna! Det har gått bra det med! :D Och så har ju min älskling varit här! Alltid skönt att ha honom här. Och vi har självklart tagit tillvara på helgen på bästa sätt! Träning träning träning! :D medan jag har stakat runt i blasket så har Joel varit på 360 och tränat hårt! Två pass om dagen har vi kört! Heja heja! Nu ska vi bara vila lagom mycket så är vi i form till crossfit-tävlingen i Halmstad om två veckor och viktigast av allt, till Vasan!! 

Cykelpass för mig, Joel på roddmaskinen :) 
En mysig ekologisk fika har vi hunnit med också! <3 fina killen! 
Kokospaaaaaj Yay! 
Nu är batterierna ordentligt laddade och huvudet är med igen. All stress är som bortblåst! Termin nr 2, come at me!! 

RSS 2.0