Mums vilken helg!

Om jag skulle beskriva helgen och veckan som gått med ett ord skulle det bli : SOMMAR! 
Helt sjukt vad snabbt det gick!  Från dunjacka till bikini på ca 2,5 veckor! Så nu är det alltså bikini och volleyboll som gäller, och grillpremiären kommer ske inom kort! Underbart! 

Volleyboll i helgen :) 
Nere vid havet såklart! I söndags blev det backträning på bulltofta, med ett stort gäng från 360 :) sjukt gött, varmt, jobbigt och roligt! 
Sen har det bara rullat på och Malmö har fortsatt leverera! Miniradion har gjorts klart och presenteras! Skönt! Men samtidigt lite tråkigt att vi inte ska spendera lika mycket tid i verkstaden längre... Blev lite kriser i sista sekund, men shit vad stolta vi bar sen :D Nu är det fokus på lekprojektet som fortgår terminen ut! Fullt ös! 
 Och så bär det av mot Eksjö för en långhelg! Födelsedagar ska firas, syster och Simon ska flyttas, orientering ska springas, och framför allt: vi ska arrangera 10-Mila!! Wohoo! Kom till mig så ska jag servera er potatismos!  
Mums vilken helg! <3 

Livet leker lite

En skolvecka till har gått! Vi har haft färgföreläsning och jobbat vidare med vår miniradio som ska examineras nästa vecka (Pirrigt!), och så har vi haft delpresentation av vårt lekprojekt idag. Det gick jättebra! Vi är nöjda och glada och tar helt ledig helg och kör hårt på måndag igen! 
Joel kom hit redan i onsdags och det har varit 20 grader varmt idag! Livet leker lite nu :D 
Superpåsken

Vilken påsk! I torsdags och fredags var jag i Eksjö och hade det gott, träffade underbara Gammelmormor, tränade i skogen, var en tur hos syster och Simon i Jönköping, och såklart så blev det mysig påskmiddag på altanen hos kusinerna! 
Mums! 
På lördag morgon drog sedan kosan mot Kolmården och den så kallade "superpåsken", bestående av tre tävlingar. Lördagens medeldistans gick jättebra och jag fick ihop orienteringen och bromsade farten! Yey! :) söndagen glömmer vi (förutom att jag får skriva upp 2 timmar i träningsdagboken) och idag har det varit staffet! Alltid kul! 
Förutom att vädret har varit dunderfint så har vi dessutom bott med underbar utsikt! 

Vattnet var nästan helt stilla i lördags kväll :)

Sola på klipporna! 
Vissa njöt mer än andra! kul att ha Sebastian i Sverige igen! XD 

Påskbord! 


Mums!
Lillebror och seba på tävlingen😊 som ni ser, lite varmare i solen än i skuggan! 

Härliga tjejgänget! :) 

Nu är jag glad och utvilad i huvudet, men kroppen är helt slut! Springa i terräng är något helt annat än på väg, och tyvärr bjuder inte Malmö på så mycket av det... Men sånt är livet, 1 av 3 år har snart gått och jag kan flytta ut i skogen där jag hör hemma! Nu, Malmö nästa! 


RSS 2.0