Köpenhamn!

Idag drog vi ut på äventyr och tog tåget över sundet till Köpenhamn! Det var på tiden, när man bor så nära! Vi såg väl egentligen en väldigt liten del av staden, men det vi såg var fint och mysigt! Många spännande byggnader. Det gillar ju jag. Och vi som hade bestämt att vi inte skulle shoppa, så blev det ändå! Haha farmor hittade lite julklappar, och farfar gick loss i klädbutiker! XD 
Vi fikade på ett väldigt mysigt, lyxigt och äldre café också! De här två hittade sig varsin rejäl bakelse! 


 
Och jag mumsade på goda makarons! 
En liten julmarknad hittade vi med, med lite snö som vi inte vet var de har hittat! 

Kära tomten, den här fina cykeln vill jag ha! :) 

 En härlig dag har vi haft i alla fall, med många skratt och lite letande efter farfar! Till slut var vi så trötta i benen att vi inte orkade ge oss in på tivolit, men det kan säkert bli en tur dit innan jul :D 


Imorgon är det skolan en sväng igen innan vi drar kosan hem mot Småland och Eksjö! Nu kommer jag äntligen hem igen! <3

Skulptur

Igår var det lera som gällde för hela slanten! Vi ska nu skulptera av varandras huvuden, och från den där blöta tiokilosklumpen på morgonen, till det här på eftermiddagen så har man ju i alla fall kommit en bit på väg! Men några timmar till ska vi sitta. 

Härlig stämning!


Idag är det tisdag, fast det känns som fredag! Imorgon är jag ledig och farmor och farfar har anlänt till Malmö :) så imorgon åker vi till Köpenhamn för att turista och ha det lite mysigt! Har vi tur så är solen med oss lika fint som den varit de senaste dagarna! :D ikväll har vi ätit thaimat på en restaurang på Möllan, och då snackar vi riktig thaimat! Yey! Lovely, att känna smaken som tar en tillbaka till alla känslor, dofter och minnen! 
Och så måste jag visa vad de har satt upp på gården och man ser så fort man går utanför dörren! 
Underbart! Julen är snart här :D 

Som två små barn

Vilken härlig helg! 
Solen har strålat, vilket har lett till både ett pass rullskidor och ett löppass ute i kylan. Idag har vi också hunnit med att vara på crossfitboxen och tränat olympiska lyft! Jag fick massa bra tips och har äntligen förstått mig på ryck-tekniken :D yey! 
Igår lagade vi god mat, och satt hemma och pysslade och målade. Finns det bättre avslappning? Tror nästan inte det. Efter all press i skolan så kan det vara skönt att bara dra fram färg och penslar och improvisera och "kladda" (som två små barn..) lite :) 
dessutom fick vi ju några ramar målade till Väggarna i Halmstad! 
Joel fick ut en orm som ringlade sig runt en påsklilja på pappret. Älskar vad som händer när han får pensel och papper i handen! 😃 mysigt var det i alla fall, och en helg kan väl inte bli bättre när Joel har varit här och vi har både tränat och pysslat. Mina favoriter! 

Nu i veckan kommer farmor och farfar hit på besök, och det blir nog även en tripp till Köpenhamn. Perfekt att de kommer just denna veckan eftersom det är liiiiite lugnare i skolan, för omväxlings skull! Men först ska här skulpteras i lera! Ska bli superkul! 
Ha nu en go vecka! 
RSS 2.0