Bröllop

Fin helg!
Visit ute i Helleberga med hela familjen lundblad hemma. Cirkelträning i trädgården, löprunda utmed svartån (hoppas jag sa rätt å nu...), och så ett underbart Bröllop i lördags! Joels Kusin Emma gifte sig med sin Martin. Väldigt trevlig vigsel och fest :D
Söndagen gick mycket åt att resa neråt igen, men vi hann med ett stop i Eksjö för lite kalas för födelsedagsbarnet Wilma och lillis som snart fyller. Snabbt krama släkten och så vinka hejdå igen! För idag började mitt vik på jobbet. Yehooo! 
Här kommer några fina bilder från i Lördags :)
 
Fint väder, fina kläder!
 
Fina brudparet!
 
 
 
Den otroligt fina solnedgången.
 
 

10 av 10

Nu har det jobbats mycket igen...Måndag-Torsdag! Fast idag har det kännts som om det vore fredag. Myskänsla i kroppen och längtan till morgondagen då vi ska åka norrut igen. Linköping nästa!
Joels kusin ska gifta sig på Lördag och vi ska självklart vara där och fira detta. Så idag har vi varit och köpt fin skjorta och slips till snyggingen. Han blev så stilig med kostymen och allt på!
Det var längesen jag var på bröllop nu, så det ska bli skoj! :D och så ska vi ju få se linköping igen! Ännu bättre:) 
På Söndag blir det en tur förbi Eksjö också för att hälsa på familjen som jag inte sett på länge nu. Saknar dem, men det blir bara en kortis, för på måndag kallar jobbet igen. Får träffa dem mer nästa helg. 
Som om jag inte redan var uppe på 10 av 10 på lycklighetsskalan, så slog jag till med att få ett vikariat fram till sommaren på 80% i hemtjänsten. Goooott! Jag ska nu alltså gå på schema i sju veckor, och sedan jobba gärnet några veckor till i sommar. Detta innebär såklart att jag kanske missar några små roligheter som studenter och sådant, men en säker inkomst är en säker inkomst, och nu behövs en sådan :)
Livet leker alltså! Natti natti! <3

Vandring

Igår hade förkylningen tagit makten igen när jag vaknade...Usch för allt slem! 
Men så efter några timmars vila och lite sol på balkongen, piggnade jag till och vi tog oss till Östra stranden för lite vandring i kängorna. Vi måste ju börja träna nu inför vår kommande sarekvandring i sommar.
I två och en halv timme gick vi! Utforskade lite nya marker, fikade och solade i sanddyerna. (I alla fall ansiktet)
Det var mellan 15-18 grader varmt och överallt såg vi tokiga människor som slängt av sig alla kläder och dyrkade solen. Svenskar alltså! De tror att det är sommar så fort solen skiner och det är över 15 grader...De stackarna kommer ju bli förkylda allihop!
Helt underbar dag var det i alla fall! Att vara ute och gå i tystnaden med vågornas brus i bakgrunden och bara njuta! Det är livet det.
 
 
 
Joel blev trött i fötterna och gick en bit på händer XD
Tyvärr är jag inte riktigt lika duktig på det...

 
 
Idag känns det lite bättre(även på morgonen! yey!) Och jag ska idiotiskt nog jobba nio timmar idag...Så bara att packa väskan full med mat, näsdukar och vatten och köra gärnet! Here I come!
RSS 2.0