Regn i stövlarna

Tiden bara rinner iväg nu. Som sand mellan fingrarna rinner sommaren iväg. Eller kanske jag borde säga som regnvattnet rinner ner i stövlarna...
Regnstället och jag har blivit goda vänner under alla jobbtimmar och stövlarna är också med en hel del! Nu är det i alla fall helg igen, fast det känns som måndag. I fredags var jag ledig och i helgen jobbar jag :) i fredags hade jag söndagsångest och idag är det måndagskänsla! Blä! Nu vill jag vara liten igen, ha ett sommarlov som varar i en evighet och vara på stranden varje dag och fika mammas bullar och dricka saft. Men nej, nu tänker jag på att jobba för att få ihop ekonomin...och självklart en hel del på vår semester som börjar närma sig. Norrland ska upptäckas och förhoppningsvis blir det från dess bästa sida! :D och i den takt som livet går i nu så säger det nog bara vips! Så står jag där uppe i Sarek med hela familjen vid min sida :)

I fredags var det i alla fall toppenväder på min lediga dag så Joel och jag cyklade ut till Tylösand för att springa lite orientering. Underbart och grymt jobbigt att trampa sand! Härligt att ha karta i handen igen, och riktigt härlig vy!

En Glad Midsommar

Nu har en hel vecka till gått, full med jobb och träning, och det är helt galet, men snart är redan Juni månad över! Snälla sommar gå inte för fort över! Vi njuter i alla fall till fullo av den när den väl är här. I torsdags var det toppen väder och eftermiddagen efter jobbet spenderades på stranden i bikinin! Weehoo, nu bor vi på rätta stället. Och hela regniga vinter var värt denna sommar! :D 
Midsommarafton betydde jobb för mig. Spenderade den på servicehuset med de goa äldre och dagen bjöd på en liten midsommarstång, sol, regn, folkdans, sill och jordgubbar. Dagar som dessa, känner man vad viktigt ens jobb faktiskt är. Mysigt var det i alla fall!
Sen blev det ännu mysigare kväll med god middag med joel och promenad i regnet och på stranden. Lugn, nykter och alldeles alldeles underbar dag! <3
 
 
Idag tog vi ordentlig sovmorgon!! oh my god, jag ska inte ens säga hur länge jag sov, men det händer inte ofta! Haha!
Sedan tog vi oss ut på en långvandring ut till grötvik och tillbaka. ca 20 km sammanlagt. Packningen var med, kängorna var på! Så fint det är här ute vid havet, underbart! Och underbart slitna fötter har jag nu!!! Craaasy, men skorna måste ju gås in om jag ska klara en hel vecka i dem uppe i Sarek. Och man hinner snacka mycket och ta mycket bilder när man är ute och går!
Gott!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Glad Midsommar till er alla från oss! :D :D 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Söndagsbesök

Åh vilken myshelg! Syster och hennes Simon har varit här på besök och imorse kom de hit på frukost eftersom de sovit över i huset bredvid. När systrarna bergander träffas blir det havregrynsgröt till frukost, ett pass på gymet, och god ekologisk och nyttig lunch på spis&deli. Joel och Simon får så illa tvunget hänga på! Mysigt värre!
Ute på söndrums träningscenter fick Cecilia sig en ordentlig lektion i kettlebells tekniker och sedan körde Joel ett tufft pass med oss :) morgonens fina träningsvärk blir säkert mycket bättre efter denna dag....NOT!
Nu väntar bara ett litet löppass på berget ikväll också, så sover jag som en sten inatt!


RSS 2.0