Glad Påsk!

Då var det påsk igen! Äta mycket godis och ägg! Mysa med familjen och släkten :) Imorgon blir det påskbord och födelsedagsfirande av bästa Gammelmormor! Det är alltid gott att vara hemma i Eksjö.
Hoppas ni alla har en fin påsk med familj och vänner! Jag firar med att bjuda på lite fina påskbilder från avslutningen av min vuxengrupp i Halmstad. Otroligt duktiga tjejer!
GLAD PÅSK!!

Underbar och känslosam helg!

Ja, då var det gjort, sista tävlingen är tävlad och jag har fått smälta beslutet i några dagar. Det känns bra. Nu tar jag ett par veckor och bara gör det jag känner för, tränar det som faller mig in och njuter av solskenet här vid kusten!
Underbart!
Och här kommer bilder från en underbar helg!
 
Annie och jag Turistade lite!
 
 
 
Lite ishallshäng :)
 
 
Det var en otroligt känslosam dag i Söndags men nu är det gjort, och konståkningen kommer finnas i mitt liv framöver, även om det inte kommer vara på samma sätt! <3
 
 

Korta

Då har jag åkt kortprogrammrt idag, väldigt vemodigt, vilket ledde till lite tår- utbrott precis innan jag skulle starta, men lite papper att torka med och sen var det bara att gr sig ut. Isen var min. Bara min. Precis dom vanligt, men ändå så mycket mer påtagligt. Jag njöt av musiken, programmet, rollen och varenda skär! Kommer sakna det! En laddar jag om för långa imorgon! :D

Nu i eftermiddags tog jag och Annie en tur in till stan. Vi strosade runt i lite butiker och tog sedan en fika i gamla stam. Myspys och mycket solsken! Det gillar vi! Nu har vi även ätit god middag och tjejerna har börjat snusa och snarka här i rummet... Hihi dags att blunda. God natt på er!

Här kommer lite bilder från dagens tur till stan och dagens morgonpromenad :)

RSS 2.0