Plugg och jobb!

Okej, nu är jag lite seg i skrivandet på bloggen.
Varför då? 
Jo, såhär såg i stort sett hela min dag ut igår... 
Hemtentan börjar gå framåt. Åker jag bara till biblan så får det fart! Inget annat som distraherar och nissan som flyter förbi utanför fönstret. Bästa pluggplatsen :)
 
Idag har jag jobbat på cassels igen, Lugn dag, men lika kul som vanligt :) Men förmiddagen spenderade jag med Joel, och vi tog ett långpass ut i skogen. Höstfärgerna är oslagbara! När man springer i en gul-orange tunnel är det ju inte lika jobbigt..
Joel :)
 
Nu har jag två jobbdagar till framför mig innan jag ska hem till Eksjö och njuta av helgen! 
Natti natti!
 
 

Inte mesa!

Helgen är över, och så även måndagen! Har varit och skrivet på lite papper idag. Från och med nu ska jag även arbeta lite som Personlig Assistent. Ska bli jättespännande och kul och jag ser verkligen fram emot att det! Ni kära bloggläsare kommer inte få höra så mycket om det jobbet eftersom det inte handlar om mitt liv, utan någon annans. men riktigt kul i alla fall!
Annars har Denna dag varit blåsig och regning och Halmstad har verkligen visat upp en av sina sämsta sidor. Idag skrek jag genom vinden och det piskande regnet till Joel: VI BOR I ETT JÄ*LA BLÅSHÅL!! 
JAA!! Skrek han tillbaka...
Usch för vatten som piskar rakt igenom vinterjackan...Vi var ju så illa tvugna att ge oss ut, eftersom vi är på jakt efter en bra halloweenoutfit till onsdag kväll. Tyvärr har vi fortfarande ingen aning om vad vi ska klä ut oss till, men vi försökte i alla fall :) Inom blir det ny jakt! Och jag fick ju ett hett tips om showförrådet i ishallen med allt ifrån bidräkter till giraffer...så vi får se om jakten går vidare dit imorgon :D 
Är det maskerad, så är det. Och du vill jag inte mesa!

Grymma!

Steg upp 05.30 i morse. Fick inte riktigt i mig frukosten...(För tidigt!!)
Kl 06.15 började vår resa mot Uddevalla och deras kalla ishall. Har fruset hela dagen, men vad gör det när man får coacha så himla duktiga och fina tjejer. (Har fått hoppa in som tränare åt halmstadstjejerna)
Alla fyra har övervunnit nerverna idag, bjudit på en show, och njutit av att ha isen för sig själva! Så grymma!
Nu är jag trött, trots att jag lyckades somna i 20 min på en hård, och smal(fick ligga på sidan..) bänk, och jag kommer sova såååå gott inatt på detta goa hotell. Jag börjar på allvar fundera på att mangla mina lakan hemma! Så gött!
Imorgon väntar långa programmet för Juniortjejerna. Ser fram emot det :)
Natti natti alla pigga och trötta! Inatt får vi sova en timme extra :D
RSS 2.0