Börjat samla fräknar

Våren är tillbaka igen! Termometern visade som mest 25 grader igår, när solen låg på, och vårjackan har ensamt skött jobbet den här helgen. Tror faktiskt att jag kan säga hejdå till dunisen nu...men den får väl hänga framme i april också. Vet aldrig vad vädergudarna kan få för sig! 
I alla fall så har vi njutit till fullo, gått promenader, suttit i Pildammsparken och solat, varit ute och sprungit och Joel har till och med ätit glass! Underbart! 
Är så trött på den oändligt långa hösten som övervintrat här nere och ÄNTLIGEN kan jag börja samla fräknar på näsan igen! Yey! 
Nog om vädret. Annars har vi haft en go helg, gått lite på loppis, tränat mycket och lagat mat och slappat! Kommit ifatt plugget lite grann och bara blivit sams med sig själv efter veckans kaos i bollen. Varje vecka trycks det in så mycket i huvudet, och det föds så många nya tankar och idéer så huvudet blir smockfullt! Har fått börja skriva post-it lappar på kvällarna för att inte behöva oroa mig för att glömma något! Haha! 
Men nu känner jag mig superpigg och taggad på ny vecka! Det bästa med den är att Joel är här imorgon också <3 
Sol sol sol! 

<3

 
Och idag på löprundan hade det börjat blomma!! 


Joel åkte och köpte massa goda tesorter idag med! Har inte testat denna innan, var helt galet god!!! Dessutom helt ekologisk! Try it! Nu sover vi nog gott! Natti! :) Ajajaj!

Denna veckan känns som att våren drar sig tillbaka igen...usch kallt och grått! Men april är ju på väg, och då kan vad som helst hända! 
Har hängt i verkstaden hela veckan och svarvat, slipat, och fräst! Och vår miniradio håller på att ta form! Väldigt kul! Jag har använt många verktyg som jag inte sett innan och lär mig sjukt mycket! 
Och så idag när jag ska skära sötpotatis, som jag gjort så många gånger förr, så slinter jag! Och fingerblomman åker av! Och lite nagel...ajajaj! Fick gå över till vårdcentralen för att få hjälp😊 det var tur de var så nära och kunde hjälpa mig!👍 
Nu blir det inte mycket träning idag...
Tur Joel kommer imorgon och livar upp! Längtar 😊 

Flyger omkring


Nu har det tagit tid för mig att skriva igen... Förra helgen var vi i Eksjö och sprang i skogen hade födelsedagskalas för nästan hela kusinskaran och umgicks med familjen! Underbart! Ibland önskar jag att jag bara kunde pausa tiden och vara hemma i Eksjö några veckor. Bara ha det lite som det var förr. När familjen var nära<3 
Men nu är jag här och det är ju grymt kul! Men har insett att jag måste lugna ner mig lite, har varit hemma i Malmö 1 av 12 helger detta året, och det börjar komma ifatt mig att jag flyger omkring med min stora väska hela tiden och aldrig hinner slappna av! Så denna helgen är jag i Halmstad och har en skön helg, och sedan blir det två helger i Malmö för att komma ifatt mig själv lite... Ska nog göra gott! 

Överraskade Joel och åkte hit redan i torsdagskväll, en dag tidigare än vi sagt, och yes!!!! Vad jag lurade honom! Inte en aning hade han och blev både chockad och glad när jag stod utanför fönstret! Thihihi<3 
Igår hade vi fina vänner på besök, då det var vår tur att ha "halv åtta hos oss"-middag! Det var supermysigt och maten blev riktigt god faktiskt:) 

Skål!
Pyntade med lite fjädrar fast än det inte riktigt är påsk... Men vi fick i alla fall plats 8 personer i vår lilla lya! Finns det hjärterum så finns det stjärterum! :D ( och snälla grannar som lånar ut bord och stolar) 

Idag har vi tagit det lugnt, tränat och så satte jag mig ute i solen lite. Fantastiskt skönt att våren är på väg! Och lite blommor finns det allt här i Halmstad också :) 
Underbart! Ser fram emot de kommande månaderna! 

RSS 2.0