Flyttdags

Då har jag åkt på ännu ett förkylningsvirus! Usch och fy och blä! Nu kommer ni lite för tätt!
Tvungen att stanna hemma från jobbet idag eftersom lungorna bestämde sig för att bli alldeles slemfyllda. 
Men för att se det från den ljusa sidan så kan en alvedon göra susen och packning och städning av lägenheten kan ta fart istället!
På med lite go musik så blir dammsugaren min danspartner :)
 
Eftersom Joel tentapluggar den här veckan, står den mesta packningen på mitt ansvar. Och jo, jag har kommit en bra bit! Snart står hela lägenheten i ett hörn :D 
På söndag flyttar vi!

Grillning!

Nu börjar sommaren smyga sig på här i Halmstad. Det håller sig i alla fall runt 20 grader nästan hela veckan, så då får man vara nöjd när man är i Sverige! Vi har köpt en gul och väldigt söt liten klotgrill och haft vår första grillning och ätit ute på filten med Josefin och Henke! Mys pys!

:)
Gottigottgott!
 
Joels alldeles egna favorit! Grillad Marshmello mellan två Mariekex. Nödj kille! ;)
 

Snart är det Juni och mycket nytt på gång! I helgen flyttar vi från denna lägenheten till en studentlägenhet på Gamletull. Det ska bli så skönt att komma till ett förstahandskontrakt och få ordning på sakerna igen! Just nu skiter vi i allt som heter inredning, städning eller att ha ordning på saker och ting. Nu vill vi bara komma här ifrån och få det överstökat...

Visst kommer vi sakna den här fina lägenheten, balkongen och vårt stora kök, nu när vi flyttar till mindre igen, men det är ju bara över sommaren och sen får vi se vad som händer och vart jag tar vägen! :) 

Så en ledig dag som denna, blir det packning! Fram med nästa kartong! :D

Inlines

Finns det något som är lika härligt som att glida runt på ett par skridskor i ishallen? ja, nästan i alla fall!
Att rulla runt på ett par inlines ute i den underbara våren/försommaren!
Nu när jag har drabbats av allergi eller förkylning eller vad det nu är, och jag inte har fått träna, så har inlinesen varit min räddning. Det är så härligt att rulla en sväng. Mycket roligare än de gamla vanliga promenaderna.
Saknar min barndomsvän och granne hemma i Eksjö som jag alltid åkte inlines med där. Här finns inte lika gott om vänner som äger inlines, skydd och hjälm...Kanske är jag fast i nittiotalet, men det är en go känsla!
 
 
 
Nu ska jag bara fixa en hjälm också så ska jag dra upp farten med skatestavarna och börja köra hårt inför vasan. Jag börjar med det, så kanske jag vågar mig på rullskidorna till sommaren/hösten trots mina "traumatiska" minnen från ungdomens rullskidsläger...Usch för bilvägar och inga bromsar!!
RSS 2.0