Shopping

Vilken härlig helg! Mamma kom hit i fredags och vi alla tre hade Idol-fredagsmys! Sen har det rullat på med god mat, film, mys, och framför allt shopping.
Varken mamma eller jag är några shopping människor. Alltså, att gå på stan är absolut inte mitt största intresse...Man får ont i fötterna och ryggen, man blir oftast för hungrig innan man hittar lunchstället, och just på lördagar efter lön så är det på tok för mycket folk ute!
Men igår trotsade vi alla dessa saker och drog ut på stan. Mamma och jag. (Joel hade fullt upp att titta på Crossfit tävling hela dagen..) Och jag fick ont, blev hungrig och trött. Men så himla mysigt vi hade det! Vi hittade en hel Gudrun Sjöden butik, och mamma utbrast "jag blir sjuuuuk!" av ren lycka. Vi hittade en konsthantverksmarknad på lilla torget, åt god lunch, upptäckte ett sjuukt stort konditori, var inne i alla roliga inredningsbutiker! OCH Jag hittade en ny väska. (Äntligen!)En stor och bra handväska/skolväska där både dator, matlåda och böcker går ner. En väska vars material och utseende håller länge. För nu jobbar jag mot en hållbar utveckling! Yey :D
Vi hittade även en riktigt fin ljusstake som har piffat upp här hemma! Så nöjd över den och vad den gör med rummet!
 
Mamma har frächat upp sin garderob ordentligt, med nya fina plagg, för olika jobb- och vardagstilfällen och jag har även skaffat mig en go och varm vinterjacka! Fluff fluff! Stor och bufflig, men ack så varm jag kommer vara när jag cyklar ute i hamnen i vinter...
Body butter var såklart ett måste med, så nu luktar både mamma och jag Honeymania, och är riktigt mjuka och goa! Precis så ska det vara efter en mamma-dotter dag på stan :) 
 
Bäst av allt är att nu behöver vi inte gå på stan mer detta året(med undantag för Julklapparna)!
 
Fina Mamma <3
 
Idag har vi haft en lugn söndag, med ett långpass ute i Bulltofta, och så har jag vinkat av i två omgångar...Först mamma, och nu Joel. Usch och fy jag kommer aldrig lära mig att säga hejdå utan att gråta. Jag vet att vi ses redan på fredag igen, men jag vill inte vara ensam så många dagar. Blä!
Nu är söndagsångesten här. Betala räkningarna, städa och skicka in uppsatsen efter sista finslipningen, och imorgon är det skola.
Men det ska ändå bli rätt spännande. Enormt många timmar i skolan, Ny Workshop, och vi vet inget mer än att det står "designstaffet" på schemat. Nytt uppdrag, ny utmaning. Undrar hur den här veckan kommer se ut!? 
Hoppas den blir lika bra som helgen :)

Så bra!

Detta är en bra vecka! Joel kom hit redan igårkväll och ska stanna resten av veckan, mamma kommer på fredag och ska vara här i Malmö i helgen, och min uppsats är färdigskriven! Yey! Nu ska den bara finslipas liiiiite liiite så kan jag skicka in den i helgen :D Så go känsla! Att nu få vara ledig ifrån plugg i tre dagar!
Som om inte detta vore nog så har jag fått min bostadskris löst. Jag får stanna i den här lägenheten hela läsåret ut. Underbart! (okej, skit att jag ska leva med gasspisen hela året, men sjukt bra att bo kvar i detta läge!) En stor tung sten lyftes från mina axlar när han ringde och berätta det :) 
NU kan jag bara fokusera på skolan, och sluta oroa mig för att bli tvungen att flytta ut i utkanten av stan...Cykla is the shit, så jag vill stanna här, på cykelavstånd till allt :D
Ja, så bra!
 

Hej och hå! Kämpa på!

Åh vilken skön helg det har varit! En återhämtningshelg!
"Halv åtta hos..."-middag hos Kristian och Julia i fredagskväll. Super trevligt att träffa detta gäng igen! Och supergod mat bjöds det på! Nästa gång är det vår tur :D
 
 
Sedan har det bara varit att slappa och träna som har gällt! Två bra löppass på en helg :D Yey! Man får passa på när man är i den mindre staden och har nära till skog och framför allt lite backar! 
Så här härligt blöta var vi efter gårdagens långpass på berget :)
 
 
 
I morse satt jag på tåget igen, på väg tillbaka till avgaserna och storstaden...längtade inte alls hit. Men nu är veckan igång och imorgon är et stor redovisning på G. Därför ska eftermiddagen/kvällen spenderas på cafe med kära gruppen :) Hej och hå! Kämpa på!
 
Och det är bara två dygn tills jag har honom hos mig igen <3 Bäst!
 
 
 
RSS 2.0