Home sweet home

Solen skiner och jag är hemma i Eksjö. Det doftar från syrenerna och de nyklippta gräsmattorna. Grannar står och småpratar över staketet. Jag låter dörren stå vidöppen för att släppa in våren. Jag går på toa, och det går att SPOLA. Jag tvättar mina kläder, och dom blir RENA! De vita strumporna har fått tillbaka sin normala färg :)
Jag studsar studsmatta och äter grillat kött på altanen. 
Och nu ska jag ut i SKOGEN och springa med Anders :)
Home sweet home <3

Jag är i Sverige

Jag är i Sverige, jag lever och jag har snart rest ända från Bangkok till Nässjö utan mobiltelefon. Det Funkar!
Sov ca tre och en halv timme på flyget, har nog aldrig sovit så dåligt men en pratglad granne hade jag i alla fall att snacka med. Hon var inredningsarkitekt (gissa om vi hade lite att snacka om !) och bodde i Bangkok och jobbade på Italiana academica, som har utbildningar inom inredning, mode osv, som jag har läst och drömt om hundra gånger!
Kul!
Nu sitter jag på tåget och lyssnar på all svenska som talas och tittar ut på den vackra småländska skogen. Vad grönt det har blivit medan jag varit borta!
Om en halvtimme ska jag äntligen få stiga av tåget och krama min kära mor. Hon får fira mors dag två dagar i år :)
Skönt att vara hemma <3

Sverige, jag är på väg!

Humöret har gått uppåt och jag har tillbringat min sista dag här i Thailand. Jag kände bara för att göra ingenting. Jag har legat vid poolen alldeles ensam. En Söndag med stundvis sol och stundvis moln. Inte en enda thailändare var där eftersom de håller sig borta från solen. Men så svensk som jag är så låg jag och sög i mig de sista solstrålarna. Det behövdes en lugn dag för att landa i allt jag varit med om, fundera och vrida och vända på livet lite. För att inse att mina två månader nu tar slut och jag ska åka hem till Sverige. Det behövdes en dag för att vara ledsen över allt jag kommer sakna, och för att längta och se fram emot allt som väntar där hemma.
Och oj så jag längtar hem nu!
Sverige, jag är på väg :)
RSS 2.0