Packa

Sommaren fortsätter att vara fin här i Halmstad! Underbart! Känner på mig att det kommer gå alldeles för fort, och vips så kommer jag cykla runt i Malmö och svettas i en elektrisk dunjacka igen.., 
Men nu är solen här och skiner på oss! Och vi tar såklart tillvara på den på bästa sätt! Träna ute!! :D 


Imorgon åker vi till Eksjö för att kalasa för mamma hela helgen! 50 år! Wohoo! 
Och på tisdag sätter vi oss äntligen i bussen ner mot Österrike och Italien!! Åh vad vi har längtat! 
Så dags att börja packa! Kan vara vilken väder som helst på så hög höjd så både bikinin och understället ska med! 
Yiihaaa!Student, 90-års kalas och en Glad Midsommar!

Hallå igen! Tog ett par veckors bloggsemester... Men nu är jag tillbaka igen! 
Har verkligen haft semester också, har inte fått jobba särskilt mycket, så har njutit av solen, badat i havet, tränat mycket, och så har vi hunnit med både Eksjö och Linköping, student och 90-års kalas! Underbart! 
Joel har däremot inte varit ledig lika mycket som jag, han har behövts i sin grupp hela tiden! Tur att någon av oss jobbar... Haha! 
Så förra helgen var det äntligen min lilla kusins tur att få springa ut med mössan på, ta på sig regnponchon och hoppa och dansa på flaket! Jag är så glad för din skull Hampus, och nu väntar stora och små, men framför allt nya, äventyr!! 
Kramkalas!


Wiihoo!
Sedan blev det en tur till Linköping och firande av Joels söta farmor som fyllde år! Trevligt kalas och god och fin tårta som Joels mamma gjort! Mums! 

Och så kom ju midsommar igen! Plocka blommor, göra krans, Folkdans, midsommarstång, chokladhjulet och lotteri, allt traditionsenligt och dessutom med strålande solsken! 

Morgonpromenad! 
Firande på hallandsgården! 

Ett snurr i chokladhjulet och ett par lotter....min tur fortsätter! Försökte lära Joel vinnartänket! Det är enkelt: Tror man tillräckligt mycket på vinst, så blir det vinst!  :D 

Sedan blev det en cykeltur ut till grötvik för lite go picknick på klipporna! Ny tradition kanske? Underbart och härligt var det i alla fall! Skål för fint väder, en underbar sommar, att vi snart ska till alperna och att livet leker! 
 Kalas, kakor och sommarlov!

Nu är det här, sommarlovet!! Yiihaaa! 
Sista veckans tre dagar gick bra! Sena kvällar och vips så var allting inne! Det som inte trodde var möjligt ett tag, fick vi faktiskt till väldigt fint till slut! Ett av mina tre år på Produktdesignprogramnet är nu avslutat och det känns sjukt...det gick såååå fort!! Men galet mycket man har gjort och lärt sig! Nu är jag redan supertaggad inför hösten då jag ska ge järnet! 
 Vårt processdokument klart för inlämning, efter timmar av redigering och skärning av regnbågs- uppslags-funktionen. Nöjda tjejer!! 

Skissmodell av min rokoko-inspirerade lampa, som var årets sista projekt och det första individuella! Riktigt kul, och jag kommer nog fortsätta utveckla detta i höst! :) 

Så nu är det över, sommaren är här, och jag är i Halmstad! Men igår blev det en tur till Växjö för att fira vår fina Lina som äntligen tagit lärarexamen! Grymt jobbat i 4,5 år! Du kommet bli en superlärare! I know it! 
Lina med sin Tom! 

Det blev ett kärt återseende med barndomsgänget, bara lillebror som saknades! 
Presentöppning! 

Kul att jag gick träffa mamsi och pappsi en stund med! <3 

Idag jobbar Joel hela dagen och jag är hemma som en liten husfru och bakar och lagar matlådor! Hihihi och så överraskar jag honom med nybakad kaka när han kommer hem! 
Men en liten stund i solen hanns med också! Jaa! Vad denna sommaren kommer bli grym! 
RSS 2.0