Röd som en kräfta

Torsdag blev dagen med stort V. Vilodagen! Jag, mamma och Cinna tog båten över till Fiskebäckskil för att strosa runt bland de fina gamla trähusen. Jag vet nu vad jag ska göra om jag någon gång får obegränsat med pengar. Köpa ett sommarhus här ute! Underbart. Sedan blev det(som vanligt när Cinna, bruna bönan själv, är med) lite press i solen. Vi lade oss i sanden, smörjde in mig med solskyddsfaktor 20 och åkte hem ett par timmar senare; Röd som en kräfta. Min rygg svider och sticker lite sådär lagom när jag ska försöka sova...

Idag var benen  i alla fall mycket fräshare än i Onsdags och jag studsade ordentligt på isen. Efter första passet tog jag och lerumstjejerna en sväng ner till bokia för att köpa en bok. Allt gick som det skulle ända tills jag skulle betala min utvalda bok och hör ett kras! Oh my good, Madde hade råkat riva ner en cd-skiva från det läskiga snurrstället  och nu låg "Bengt Hennings" skivan i kras på golvet. "höhö... shit happens" sa gubben som stod i kassan. Han hette Bengt. Detta blev dagens garv! Sen gick vi till glasscafeét :) Mums!

Sol

Idag har Lysekil visat sitt rätta jag och plockat fram den stora solen. Vinden ville såklart också vara med och fightas om uppmärksamheten, men jag försökte ignorera den, trots att den förstörde min nyuppsatta frisyr totalt.
I alla fall tog jag, Hampus och Niko fram shortsen och gick en promenad neråt staden och strosade runt. Niko fick mig att köpa två böcker i Twilight serien, vilket jag har strävat emot länge. När det blir en sådan himla hets kring något, brukar jag oftast bli anti, och precis så blev det även med detta twilight hysteri...men nu har hon övertalat mig, och jag köpte jag ju dem på engelska så lite nyttigt blir det. Vi får se om jag blir lika uppslukad som er andra!

Lysekil

Ingen sommar utan en tripp till Lysekil. Punkt slut.
Nu är jag äntligen här igen och solen skiner in genom fönstret när jag vaknar på morgonen. Ett leende sprider sig i det stela ansiktet, och för ett ögonblick njuter jag riktigt ordentligt. Ända tills jag lyfter benen för att ta mig ur sängen. Nacke, armar, mage, rumpa och ben värker. Aaaajj! Då var det bara att dra på sig träningskläderna igen. Ut på den stekande fobollsplanen och spring!

Det är minsann några av årets härligaste veckor. Jag får träna på isen och samtidigt njuta av sommar, sol, havsvatten och klippor. Så vad vore min sommar utan läger i lysekil?
 
Nu ska jag sova för att orka sista passet x)
RSS 2.0