Paus

Idag har jag varit duktig och pluggat ordentligt. och varit ute och sprungit ett riktigt långpass. Så härligt! Det känns att kroppen har fått jobba. 
Jag har paus ifrån ishallen nu. I fyra hela dagar! Och jag har haft en enorm ångest över det, men har nu lugnat ner mig.
Ibland måste man ta en paus och påminna sig själv om varför man tränar och varför man åker till ishallen varje dag. Den här veckan har det gått otroligt dåligt på träningarna och jag har inte haft så kul som man behöver för att orka göra det varje dag. Det är långt till nästa tävling och jag har tappat gnistan lite grann. 
Alltid när det känns så börjar jag övertänka varje sak, varje rörelse och varje skär. Vilket blir ett enda kaos i tekniken. En krock mellen hjärnan och kroppen! Det går över i frustration och sedan total träningsmani! Jag vågar inte hoppa över ett endaste litet pass för jag tror att jag ska tappa allt! 
Men nu har både min tränare, pappa, mamma och Joel bankat in i mitt huvud att en paus bara är bra för mig! Det handlar ju bara om fyra dagar, och jag kan träna annat sålänge! 
Så, nu tar jag en paus, tänker på annat och åker till ishallen igen när jag verkligen längtar dit! :)
 
Ikväll ska jag ut med mitt andra jobb och äta Julbord på WildWest. Ska vara riktigt häftigt amerikanskt/svenskt julbord, med lite udda grejer som krokodil, kängru och pytonorm...hehe vi får se vad jag vågar smaka!
Det kommer i alla fall bli en riktigt trevlig kväll!!
Ha det gott alla!

Brrrr!

NU rullar det på. kom precis hem från jobbet, slänger i mig lite mellis(har kommit in i en riktig FinnCrisp period och kan 4-5 st per dag!! haha) och ska vidare till ishallen. Vill inte utanför dörren, men måste sätta min på den iskalla sdeln i alla fall. 
2.5 grader är det ute idag. Och, jag vet, det är rena vårvärmen hemma på höglandet, men sådan här kyla har det inte varit i närheten av sen vi flyttade hit! Brrrr!
Var är termobyxorna? hehe inte här i Halmstad i alla fall...
Efter träningen ska jag hem en snabbis och göra mig fin, för ikväll blir det middag ute med jobbkompisarna! Ska bli väldigt trevligt! Allt utom cykelfärden i strumpbyxor dit...
 

Glitter

Idag har jag fortsatt med plugget, men kände att jag behövde en liten paus på eftermiddagen och smög mig ner till stan för att leta lite julklappar. Det är så kul att leta presenter till andra, och gå och välja noggrant för att det ska bli ett leende på personens läppar när denne öppnar paketet! Julkänslan börjar komma smygandes trots att snön lyser med sin frånvaro. Jag gör allt för att det gråa och blöta vädret inte ska förstöra min julkänsla. 
På söndag är det första advent! Helt otroligt, tyckte inte det var längesen jag sa så förra gången. Men jo, det är ett helt år sedan. Dags att gräva fram julpåsen i förrådet. Nu måste ljusen snart fram!
Första advent betyder i alla fall jobb för oss som jobbar inom handeln. Julskyltning, och tomten kommer till stan :) Sen ska jag på adventsmys hos både den ena och den andra. Glögg, julbak och annat pyssel står på schemat!
Längtar till söndag nu ! :)
 
Soffbordet är nya "Pysselbordet" här hemma. Julkorten håller på att tillverkas, och jag vet att jag lovade bilder, men så kom jag på att det går ju inte! 
Jag kan lägga ut fina pysselbilder efter att jag skickat dem. Inte vill ni nära och kära veta hur korten ser ut innan de kommer hem i brevlådan!
Jag kan bara säga bara en sak:
JAG ÄLSKAR PYSSEL!
Okej, en sak till:
JAG ÄLSKAR GLITTER!
 
 
Dags att sova! Natti natti <3
RSS 2.0