Staka!

Nu har jag varit dålig på att skriva några dagar. Sorry!
Men helgen rullade på med massa skoj och inte har man tid att sitta vid datorn då :) 
Vi landade i Eksjö vid lunchtid i fredags och sedan droppade de in en efter en, och strax var hela familjen hemma. Underbart att få träffa dom igen och bara vara hemma och mysa. Strosa runt i huset, plugga lite, äta god mat, och träna massor! Orienterade både i lördags och söndags! Man får ju helt klart passa på när man är hemma i skogarna och det dessutom finns massor med banor uthängda för tiomilaträning! 
 
Lillebror och jag efter ett regnigt pass i skogen :)
 
I Lördags hann jag titta på Wilmas handbollsmatch också! Alltid nostalgi att komma in i Prästängshallen, och där stod hon på linjen som en vägg och blockade alla som försökte komma förbi. Mål gorde hon också, så där satt jag som stolt kusin :)
 
 
På kvällen fick vi besök av mormor, morfar, gammelmormor och lilla mia! Mysigt och trevligt, god mat och många skratt som vanligt :) 
Mamma tog fram hennes berömda fotoböcker från alla resor och där slukades dom...
 
Fina <3
 
Och som grädden på moset så har jag äntligen införskaffat ett par nya pjäxor och mitt livs första rullskidor! Yey! Nu ska vasaloppsträningen minsann sätta fart ordentligt! Ut och staka staka staka!
Joel fick hänga med mig ut på en liten provtur...och vi såg ut som bambi båda två...haha!!
<3
 
Nu sitter jag med hjälmen och reflexvästen på och ska ut på mitt första skidpass i malmö :) Och jag måste erkänna att jag saknar konståkningen lite. Man fick vara mycket snyggare på träningarna där..haha men här kommer jag nu! Gul som en vägarbetare och hjälmkepsen på! Staka staka staka!
 
 
 

Skissa!

Skissdag!
9-16 har jag suttit med blyertspennan och T-linjalen i högsta hugg och bara tagit en pytteliten paus för att äta...Inte så bra egentligen, men när man kommer in i arbetet vill man inte sluta. Kommer man på ett knep eller en idé så vill man inte släppa den, eftersom den i nästa sekund kan vara puts väck! Huvudet går på högvarv och hinner inte riktigt med. Jag är så glad att vi har tydliga regler för vad som ska skissas och hur det ska göras. Allt är beräknat. På så sätt hänger jag med. Logiskt tänkande. Inget konstigt med det :)
En efter en droppade av på eftermiddagen då vi hade självstudier, och tillslut var det bara tre sjukt trötta, trögtänkta och jättefnissiga tjejer kvar. 
Mysigt!
 
Starten på nästa inlämningsuppgift. Alla linjer gör mig lite tokig, men det ska nog bli bra till slut :)
 
Nu har jag tränat, och haft med mig Sofia på gymmet för ett prova på pass. Väldigt roligt, och grymt jobbigt som vanligt. Imorgonbitti går tåget hem till Eksjö och jag lääängtar! Längtar till mysiga huset på rönningsgatan, familjen, och Joel! (Han tar krösatåget dit såklart.) Jag har inte varit där på nästan två månader, och det är helt galet! Men nu kommer jag hem! Vilken myshelg det ska bli!! <3
 

Stolt!

Idag har det blivit flera timmar framför datorn! Lite för många kanske...Huvudvärken börjar komma krypandes. Det är farligt att ha vilodag från träningen, så man kan fastna hemma hela eftermiddagen och kvällen! Men det är ju så kul när det lossnar. Vår första inlämningsuppgift i Photoshop börjar ta form, och efter dagens andra lektion i ämnet så fattade ja faktiskt en hel del. Är ingen specialist, men grunderna tror jag att jag kan nu :) Stolt!
Sedan är det bara att ge sig på nästa program!
 
 
På torsdag ska första skissuppgiften in också, och den vagnen är nu klar...hihi! Så betar jag bara av den lilla kompletteringen jag har från förra kursen så ska jag nog kunna ha en helt ledig och alldeles alldeles underbar helg hemma i Eksjö. Familjen och släkten, nu kommer jag snart hem igen! <3 Och Jag har han med stort H(orn)med mig :D


<3 
 
RSS 2.0