En nypa kärlek

Recept på Mys:
1.Ta upp semlebullar ur frysen. Tina upp.
2. Vispa grädde.
3. Gröp ur ett hål i brödet, blanda med massa mandelmassa och lite grädde.
4. Strö över en nypa kärlek och VIPS!
 
 
 
 
Mums!

Frost

Idag vaknade vi upp och fick se frost på träden igen...Vart tog våren vägen? Det var ju plusgrader och sol alldeles nyss!
Sen kom solen en stund och samtidigt började det snöa, så hela världen glittrade! Resten av dagen har varit som en ångbastu, fast utan värme... En otrolig dimma alltså!
Har jag inget vettigare att skriva om än vädret? Nej, idag har jag bara pluggat och pluggat och kollat ut på vädret. Haha! Vilken dag.
Men en bra dag eftersom joel har varit hemma <3
 

Leta leta lägenhet

Igår njöt vi verkligen av våran söndag till fullo. Myspys, våfflor till frukost och lite semlor på det! Riktigt go dag.
Idag vände vi på pannkakan. Fullt ös hela dagen! Pugga, tvätta, träna och plugga lite till. Och så fick vi idag det tråkiga beskedet att vi måste flytta ifrån våran fina lägenhet. :( Usch, men inte kan man ha tur alltid. De vi hyr av har nu hittat annan lägenhet i stockholm, och tyckte att vi kunde ta över den här, men det tyckte inte hyresvärden, för alla lägenheter ska renoveras när de sägs upp...Tyvärr!! Så nu letar vi lägenhet igen! 1 Juni måste vi flytta.
Men men, det löser sig tills dess!
Nu ska vi njuta av denna mumsiga bild från igår och sen ge oss ut i sooolskenet och plusgraderna för en löptur! Yey! Himlen är blå :)
 
RSS 2.0