Sov gott alla Lördagsmysare!

Då har vi åkt tåget norrut till fina, höstiga eksjö. När vi satte oss på bussen i nässjö och åkte hemåt så blev träden färggladare och färggladare ju längre vi körde. Gult, orange och rött! Det är det jag gillar med hösten(blev jag påmind om!) så nu vet jag inte hur jag ska känna...Jo, jag hatar fortfarande det konstanta regnet. I alla fall nu när mina regnbyxor har spruckit och det läcker in! Ja, jag bådde hatar och älskar hösten helt enkelt :)
Regnbyxor får jag väl gå på jakt efter här hemma nu...jag borde ha ett par till någonstans. Men var? Annars får jag väl hoppas på lite utförsäljning i sporttältet nästa helg, då vi ska upp till Stockholm på 25-manna! (Längtar till den resan!)
Imorgon är det uppvärmning inför nästa helgs stafett. Tävling i Nässjö (ojoj nu var det längesen jag sprang med karta), och vi har laddat upp med vrålmiddag! Potatisgratäng och lövbiff, och dumlekakor på det! Gooooott! Vi är på topp imon! 
Sov gott alla lördagsmysare! Och ni andra: Dansa lugnt inatt!
Ses i skogen imon :)

Klockan 7

Spinning + CXworxs klockan sju i morse. Visst är gymmet extra mysigt på morgonen?
Det tycker inte Joel, och egentligen inte jag heller, men jag var ju tvungen att peppa honom upp ur sängen, ut till yoghurten i köket, och vidare ut till cykeln! Mysigt att det fortfarande är mörkt ute kvart i sju på morgonen! (Nej! Jag vill inte att mörkret ska komma än!)
Passet var i alla fall skiiiitjobbigt och två timmar senare låg vi hemma i sängen och tog igen oss med en powernap! haha!
Det får bli spinning och cxworxs fler gånger har vi kommit överrens om, men INTE klockan 7 på morgonen...

Sen har dagen bestått av jobb! 8 h bakom mitt lilla beroccabord. Folk visade i alla fall ganska stort intresse :) Kul!

 

Pluggis!

Nu börjar jag känna mig som en riktig pluggis. När man längtar efter kursböckerna för att se vad som hände näst i den svenska formgivningens historia, då börjar man bli lite nördig...eller? Trivs bra med min dator på biblan, där går det framåt med hemtentan :) Nu kör jag håååårt! För jag vet ju inte när jag får jobba och hur mycket jag får jobba...
Men inom och på fredag ska jag stå på Ica Maxi igen och bjuda på Berocca. Dela ut vitaminkickar i höstrusket. Hoppas det blir kul och att folk är intresserade! Stå upp i åtta timmar imon, jajemen! Men först blir det spinning kl 7 imonbitt (och jag har lurat med mig Joel..hihi!) Bäst att släcka nu. Natti natti!
RSS 2.0