Back in the game

Och inte är det lätt att hinna blogga när man jobbar heltid och lite till...haha. Nu är jag helt slut, och jag har en dag kvar den här veckan! Nu är jag snart back in the game och slipper koncentrera mig ut i tänderna varje dag på jobbet. Kämpa kämpa!
I helgen ska jag i alla fall vara ledig. På lördag åker jag hem till Linköping för att träffa Joel och fira Dannes nya lägenhet med grillning. Och på Söndag bär det av till Stockholm! Längtar lite efter den stan nu! Ska bli mys:)
Nu värker kroppen efter det brutala passet med sprintintervaller idag...Löpformen, nu är jag dig hack i häl! Dags att sova :)
Natti!

Nystart

Nu har bloggen haft en paus ett tag. Behövde lite andrum och tid för tankar kring allt jag gjort, sett och varit med om. Det är mycket fina minnen jag har med mig och en del som gör mig tårögd.
När folk frågar hur min resa har varit, så säger jag: Bra. Ett sådant BRA ord som funkar för det mesta. Min resa har varit mycket mer än bra...Den har varit kaos, jobbig, underbar, fantastisk och det bästa som finns. Och jag saknar barnen så det gör ont!
Det går inte att beskriva med ord.
Nu blir det i alla fall lite nystart här. Har haft en underbar midsommar hemma i Eksjö och är nu i full gång med sommarjobbet i hemtjänsten. Jag smider många olika planer för hösten och väntar spänt på svaret från högskolan samtidigt som jag söker spännande jobb. Ni som undrar när jag ska ta mig i kragen och bli något, till er har jag bara en sak att säga. Jag är nyfiken. Det är något. Och jag testar olika sätt att leva. Till slut kommer jag hitta ett som jag tycker bäst om.
Välkommen till min nya blogg!

Home sweet home <3

Lååång Resa. Från bangkok till Linköping tog det totalt 18 timmar.
Kom till Arlanda och fick veta att min väska var kvar i Zurich. Haha! Kul...
Det vara bara att gå till tåget utan den.
Skönt att vara hemma i alla fall, tänkte jag. I organiserade Sverige. Äntligen vet jag vilken tid tåget ska gå och nu är jag snart hemma hos Joel.
Inte det.
Sj krånglade såklart till det och slängde av oss på stockholms central för att sedan låta oss stå och vänta på ett annat tåg i 20 min.
Där står jag i mina harembrallor och fryser arslet av mig och längtar otroligt mycket efter min jacka som ligger i väskan i Zurich...
Väl hemma i lägenheten njuter jag något otroligt! Är det inte fantastiskt att kunna dricka vattnet ur kranen, kunna ducha i varmt och RENT vatten, eller att kunna spola ner pappret i toan? Jo, det är underbart!
KLäderna är nu tvättade och rena. Det vita har blivit vitt igen :) Yehoo!
Solen skiner och svensk sommar är faktiskt riktigt lagom härlig! Och skönt är det att kunna andas friska luften!
Och självklart får jag inte glömma att nämna sängen. Den är Sååååå SKÖN! Har sovit hela natten utan att vakna en enda gång!!
Jag säger bara: Home sweet home <3
RSS 2.0