Födelsedagskillen

Nu har mellandagarna också sprungit iväg, och sprungit har vi också gjort! Nu är det träningsläger och uppbyggnad inför vasan, och är man ledig så får man ju passa på att köra långa och många pass! 
I lördags fyllde min älskling år! 24 år! Nu tror vi att vi börjat bli gamla! Men det är ju verkligen inte sant :) 24 bast! På toppen av vår skönhet. Haha! <3 
På födelsedagen fick han med sig både mig och bror it i skogen. Och som vanligt kan det bli lite tokigheter med den hör pöjken! 

Starke Adolf!


Brorsorna Lundblad :) 
Tårta framför den öppna spisen blev det när vi kom hem. Mysigt! Och en nöjd födelsedagskille blev det :D 

Den 29 december tog vi oss ut på ännu ett långt löppass, och herregud, det kändes som sommar! Mössa halsduk och vantar åkte av snabbt och klarblå himmel ihop med det gröna fick mig att känna vårkänslor. I slutet av december. Galet! Efter några dagar på landet utanför Linköping är vi nu tillbaka i Eksjö för att fira nyår! Och den 1 januari drar vi norrut till snön. Idre Fjäll, här kommer vi!! Det kommer förhoppningsvis bli en toppenstart på året 2014!! :D 

En strålande Jul!

Nu har juldagarna gått förbi! Vips! Så var julen över... Jag gillar inte riktigt att det går så snabbt, men det är väl helt enkelt för att vi har så roligt! 
Julafton var lika härlig som vanligt. Ett långpass hem ifrån Skurugata på förmiddagen(dock i en grön skog och vi var liiite vilse, men det berodde inte på mig och Bella, utan på de som höll i kartan! Haha ) 
Hm..vart kan vi vara? ;)

sedan blev det julbord, mums!, Kalle anka, lite spel och umgänge och självklart klappar! 
På kvällen kom såklart resten av släkten och jag startade en ny tradition med ett musikquiz! Det var kul men klurigt! Hehe... 
Alltid lika kul att träffa sysslingarna och resten av gänget. Vi borde ha julafton oftare! 


Min favorit spelar <3Fokus under musikquizet!Sysslingar :) 

Sedan har dagarna bestått av träning, rester från julbordet och igår kväll jade vi lite återträff med mina eksjövänner! Åh vad jag saknat dem nu när vi är utspridda i hela södra Sverige! Singstar och annat skoj bjöds det på! Myyyys! 

Idag har jag börjat med plugget igen. Ledigheterna är över. Punkt slut. Dags att ta tag i det man inte vill ta tag i och guud bad skönt det känns när man väl börjat. Man står inte och stampar längre utan man rör sig framåt! 
Imorgon sätter jAg mig på tåget igen. Norrut! Linköping I'm back! Ska bli skoj att träffa Joels familj igen, fira Joel på födelsedagen, och så blir det en liten visit i gamla Goa stångebrohallen! 
God fortsättning allihopa! :) 

Liten Julafton

Nu har jag varit hemma i tre dagar och det har varit full fart hela tiden! Som vanligt här på Röningsgatan :) 
Söta farmor som opererats i foten, får sitta i rullstol ett tag, så det har blivit en hel del besök hos henne! 
Stackarn, men hon är en kämpe! Och fin färg har hon på gipset också...

Idag var vi ute på shoppingtur med henne och hon tyckte minsann vi kunde dra upp farten lite! Haha! 
 
Igår hade vi liten julafton med hela familjen och våra respektive. Inte ofta vi alla är hemma på en gång. Julbord och lite julklappar blev det. Och en liten tomte hade vi på besök i form av Viktor. Myspys! 

<3

Min finis fick äntligen sin julklap, som han redan använt många gånger:) nu blir det vardagslyx med kaffemaskinen! 
Även jag fick en söt klapp  :D 
Suprise! 
Simon och Cecilia blev väldigt överraskade när mamma och pappa tog fram den gamla kökssoffan, i nytt, fint skick! Den kommer bli så fin i deras kök! :D 
Ja, nu har vi haft en jul redan, men snart kommer den riktiga och jag längtar till den dagen, med god mat, hela tjocka släkten och härlig stämning! 
Ha nu en riktigt God Jul allihopa! <3 


RSS 2.0