2

2 dagar kvar!
Idag har vi firat kära gammelmormor på 90-års dagen. Grattis! Det var ett himlans kalas med hela släkten :)
Sen var det klättring på schemat, jag och joel tog oss till spelverket som jag inte vart på på tio år, och jag klarade mig upp för heeela väggen! Ganska nöjd faktiskt :D Joel är grym!
Imon blir det träning igen (ska dra ut joel på en löprunda..hihi) men mestadels kommer dagen bestå av packning. Kommer ta sin lilla tid.

3

3 dagar kvar! Idag grät jag lite till. Ännu några hejdån.
Men sen satte packandet igång och roadtripen mot eksjö tog fart. Joel fick köra för jag hade troligtvis somnat vid ratten annars X) Soundtracken på resan var Joels ljuva stämma till Eminen och Frank Sappa,what a feeling, jag gillar den killen<3
Nu är vi i alla fall i de djupa småländska skogarna igen och imon blir en toppendag, med födelsedagskalas för gammelmormor och klättring på spelverket! (får se hur det kommer gå...läskigt!)
Natti natti!

4

4 dagar kvar!! Nu börjar  det närma sig på riktigt...har packat in mitt pick o pack i bilen och imon drar jag och Joel ner till Eksjö för att spendera de sista dagarna tillsammans <3 Så nu har jag sagt bye bye till mitt kära lkf-gäng och gråtit en liten tår för jag kommer sakna er och allt här hemma så mycket.
Tack tjejer för en myspys kväll!
RSS 2.0