Första golfrundan

Nu har jag vart hemma i Eksjö tre dagar. Jobbat två och haft migrän en. Det var inte så kul att vakna igår morse på grund av outhärdlig huvudvärk. Jag tog två alvedon liggandes på golvet, det gick 15 minuter och sen var det dags att få upp dom igen.
Jaja, i alla fall blev det bättre till eftermiddagen så jag kunde ta mig till kusinerna för lite kubbspel. Trevligt!
Idag drar jag ut på årets första golfrunda. Hur ska detta gå?? Jag har laddat upp med alla bollar jag kunde hitta eftersom jag troligtvis kommer skjuta bort några. Hehe...
Mycket skoj kan man hitta i golfbagen sen förra säsongen. Mitt efterlängtade jordgubbsparaply är återfunnet. Det livade upp min dag!
Okej, Boaryd korthålsbana nu kommer jag!

Eksjö, imon kommer jag!

Man får starka ben i uppförsbacke säger dom. Jag hoppas det stämmer, för det gå väldigt brant uppför just nu. Det går inte riktigt som jag hade tänkt på isen och  då är det lite tufft med tre ispass varje dag. Jag hoppas det lossnar snart igen :) Bara att kämpa på!
Nu till det positiva. Solen skiner, och imorgon åker jag hem till eksjö för att jobba och träffa familj och vänner igen. Jag har några riktigt sommriga och roliga veckor framför mig. Eksjö i mitt hjärta <3 Snart kommer jag!

Tränar på

Oj så fort tiden går, nu är det bara två dagar kvar på lägret och sen ska jag hem och börja jobba. Jag vill inte härifrån. Jag gillar Lysekil, och den här veckan har ju verkligen bjudit på det bästa svensk sommar har att erbjuda. Jag vet inte när jag kommer hit nästa gång...men efter 13 år så är sommarn helt enkelt inte komplett utan en tripp till Lysekil. Blir det inte läger nästa år kanske jag åker hit ändå.
Nu ska jag kämpa de två sista dagarna mot min dåliga form på isen. Hoppa hoppa hoppa(Benen värker)!
Gillar detta citat som en tjej här hade skrivit på sin skridsko:
No sacrifice, no victory.
Så sant.
RSS 2.0