Höstläger

Dags för höstlägret 2011. Ska träna för tanja och kommer troligtvis hoppa hoppa hoppa hela veckan och säkert både hata och älska henne på samma gång. Men den här veckan SKA min dubbelaxel komma tillbaka. Nu är semestern slut!

Högskoleprovet

HÖskoleprovet. Buuääh! Min hjärna har blivit överhettad. Huvudet värker och jag undrar än en gång varför jag skulle utsätta mig för detta hemska prov... Mina ben och armar vill bara spritta åt alla håll när jag sitter på tredje passet innan lunch. Jag vill ut och springa! Men jag tog mig igenom hela dagen, och även om jag fick lite tidsnöd och fick gissa lite så gjorde jag det. Jag satt kvar och tänkte så det nästan började rinner tankar ur öronen. Fy!
Men i vår blir det ett nytt försök (eftersom jag redan har sett facit oh resultatet inte riktigt blev som jag tänk :P hehe...) och då ska Joel med.
Nu blir det myskväll och myssöndag imorgon, och en liten tur på IKEA! Yey!

Färg!

Då var man i skolan igen på Textil formgivning. Det är så kul! Jag älskar att bara gå lös med färgerna, penslarna, svamparna och kritorna, och bara skissa. Man får helt plötsligt en hel dag med TID till att exprimentera, de dagarna borde komma oftare. Det som är så skönt med kursen är att alla är på olika nivå och man jobbar utifrån sin egen förmåga. Ibland får man sådan där ångest som säger att alla är så duktiga och jag suger. Men jag tror jag har lärt mig att släppa det nu. I alla fall lite. Det är ju mina ideer och min formgivning, och det kan behövas hundra "dåliga" skisser innan man hittar fram till en bra. Men då var de kanske inte dåliga, eftersom de banade vägen till det bra...?
Jag lär mig mycketi alla fall och det gör mig glad :D
RSS 2.0