Börjat samla fräknar

Våren är tillbaka igen! Termometern visade som mest 25 grader igår, när solen låg på, och vårjackan har ensamt skött jobbet den här helgen. Tror faktiskt att jag kan säga hejdå till dunisen nu...men den får väl hänga framme i april också. Vet aldrig vad vädergudarna kan få för sig! 
I alla fall så har vi njutit till fullo, gått promenader, suttit i Pildammsparken och solat, varit ute och sprungit och Joel har till och med ätit glass! Underbart! 
Är så trött på den oändligt långa hösten som övervintrat här nere och ÄNTLIGEN kan jag börja samla fräknar på näsan igen! Yey! 
Nog om vädret. Annars har vi haft en go helg, gått lite på loppis, tränat mycket och lagat mat och slappat! Kommit ifatt plugget lite grann och bara blivit sams med sig själv efter veckans kaos i bollen. Varje vecka trycks det in så mycket i huvudet, och det föds så många nya tankar och idéer så huvudet blir smockfullt! Har fått börja skriva post-it lappar på kvällarna för att inte behöva oroa mig för att glömma något! Haha! 
Men nu känner jag mig superpigg och taggad på ny vecka! Det bästa med den är att Joel är här imorgon också <3 
Sol sol sol! 

<3

 
Och idag på löprundan hade det börjat blomma!! 


Joel åkte och köpte massa goda tesorter idag med! Har inte testat denna innan, var helt galet god!!! Dessutom helt ekologisk! Try it! Nu sover vi nog gott! Natti! :) 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0