Massage, ballonger och marknad!

Vips så var helgen förbi den också! Här har det hänt mycket på två dagar! Två olika organisationer har varit här och donerat leksaker, tvättmedel, dricksvatten och mat, och även hållit i aktiviteter för barnen! Bra på ett sätt, eftersom hemmet lever på donationer, mindre bra eftersom det är fullt ös för barnen även på helgen, då de kanske skulle behövt lite vila. Det kom en clown/ trollkarl idag med som trollade och blåste upp fina ballonger! Såklart älskade barnen det! Men det har blivit mycket myspys och lek för vår del också! Fina ungar! En kram kan göra så mycket, och ett uppmuntrande eller peppande ord kan gå så djupt in i dem och tända gnistan som gör att de lyser starkt länge! <3 
Man vill kunna ge så mycket mer till varje barn, för de är värda det. Barn ska vara barn. Men dessa barn har fått se livets baksida alldeles för tidigt, och får även ta mycket mer ansvar än de borde.

 
Hjälpa till med hushållssysslorna får man inte göra heller, om det inte gäller de allra minsta. Idag hjälpte jag en tjej att ta ner tvätten som torkat, men fick absolut inte hjälpa henne att bära in den. Jag tror de får skäll om de inte sköter den uppgift de blivit tilldelad... En klädhög med ben blev det i alla fall! Min lilla sötnöt! 
Vi har också tagit båten över till den flytande marknaden både igår och idag! Och hittat lite roligt hantverk och massa konstiga maträtter och efterrätter! Kul att gå runt och känna alla dofter igen, även om vi inte vågar smaka så mycket! :) 

Igår passade vi även på att ta en fotmassage för ca 30 kr per person, så självklart bokade vi in oss för en riktig thaimassage på onsdag! Läääängtar! (mest jag, mamma tror de ska gå på henne XD) haha! 
Nu har vi förberett morgondagens lektioner och är redo för skolveckan, krupit ner i sängarna och ligger spända och väntar på om blixtrarna ska komma närmre inatt eller inte! Får så om vi somnar... Natti natti! 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0