Banantanten

Då var första skolveckan över! Gud så fort tiden går! Idag är det bara en vecka kvar tills vi ska lämna barnen...usch det gör mig lite illamående! Det är så kort tid, men sånt är livet, vi gör vad vi kan med den tid vi har! <3 det var riktigt fuktigt i morse när vi gick upp, efter nattens regn, men lika vackert vid floden som alltid. 
Runt sju ( var vara 7, kan vara halv 8, ingen vet...) går skolbussen och alla barn är ombytta, duschade och har skoluniformen på! De små bråkar om att få sitta i knät och sitter ofta tre stycken på samma säte, men till skolan kommer vi!

Idag var det riktigt kul att undervisa i skolan, vi hade 1:an och 6:an idag igen och vi är inne i deras läroplan nu! Gott! 
Sångerna ät otroligt poppis hos de små och de bara spritter till när musiken kommer på och de börjar hoppa, dansa och sjunga! Så härliga!! :) 

Idag fick även de yngsta gå fram och peka och säga en och en. Nyttigt, och de älskar det! 


Vi gick över gatan till den kallade "banan-tanten" idag med efter undervisningen :) underbart söt tant som pratar riktigt bra engelska! Kul! Vi köpte lite pommelo, som är mammas favoritfrukt här och under säsong nu, och hon skickade med både det ena och det andra! Underbar och så snäll! 
Pommelos

Henne får vi hälsa på igen nästa vecka. Men nu blir det helg och förhoppningsvis massor av lek och stoj med barnen, och besök på den flytande marknaden i byn:) 
Kram till er där hemma! 

Johanna Blommé
2014-08-22 @ 09:43:41
URL: http://nattstad.se/CPF

Banan tanten! :-) det är rektorns fru, hon äger skolan tillsammans med honom! :-) så sa dom till oss när vi va där :-)

Svar: Haha vi har fått en annan historia 😆 hennes man har gått bort! Men goda chips gör hon iaf! 👌
beggaan.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0