Staka!

Nu har jag varit dålig på att skriva några dagar. Sorry!
Men helgen rullade på med massa skoj och inte har man tid att sitta vid datorn då :) 
Vi landade i Eksjö vid lunchtid i fredags och sedan droppade de in en efter en, och strax var hela familjen hemma. Underbart att få träffa dom igen och bara vara hemma och mysa. Strosa runt i huset, plugga lite, äta god mat, och träna massor! Orienterade både i lördags och söndags! Man får ju helt klart passa på när man är hemma i skogarna och det dessutom finns massor med banor uthängda för tiomilaträning! 
 
Lillebror och jag efter ett regnigt pass i skogen :)
 
I Lördags hann jag titta på Wilmas handbollsmatch också! Alltid nostalgi att komma in i Prästängshallen, och där stod hon på linjen som en vägg och blockade alla som försökte komma förbi. Mål gorde hon också, så där satt jag som stolt kusin :)
 
 
På kvällen fick vi besök av mormor, morfar, gammelmormor och lilla mia! Mysigt och trevligt, god mat och många skratt som vanligt :) 
Mamma tog fram hennes berömda fotoböcker från alla resor och där slukades dom...
 
Fina <3
 
Och som grädden på moset så har jag äntligen införskaffat ett par nya pjäxor och mitt livs första rullskidor! Yey! Nu ska vasaloppsträningen minsann sätta fart ordentligt! Ut och staka staka staka!
Joel fick hänga med mig ut på en liten provtur...och vi såg ut som bambi båda två...haha!!
<3
 
Nu sitter jag med hjälmen och reflexvästen på och ska ut på mitt första skidpass i malmö :) Och jag måste erkänna att jag saknar konståkningen lite. Man fick vara mycket snyggare på träningarna där..haha men här kommer jag nu! Gul som en vägarbetare och hjälmkepsen på! Staka staka staka!
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0