Student, 90-års kalas och en Glad Midsommar!

Hallå igen! Tog ett par veckors bloggsemester... Men nu är jag tillbaka igen! 
Har verkligen haft semester också, har inte fått jobba särskilt mycket, så har njutit av solen, badat i havet, tränat mycket, och så har vi hunnit med både Eksjö och Linköping, student och 90-års kalas! Underbart! 
Joel har däremot inte varit ledig lika mycket som jag, han har behövts i sin grupp hela tiden! Tur att någon av oss jobbar... Haha! 
Så förra helgen var det äntligen min lilla kusins tur att få springa ut med mössan på, ta på sig regnponchon och hoppa och dansa på flaket! Jag är så glad för din skull Hampus, och nu väntar stora och små, men framför allt nya, äventyr!! 
Kramkalas!


Wiihoo!
Sedan blev det en tur till Linköping och firande av Joels söta farmor som fyllde år! Trevligt kalas och god och fin tårta som Joels mamma gjort! Mums! 

Och så kom ju midsommar igen! Plocka blommor, göra krans, Folkdans, midsommarstång, chokladhjulet och lotteri, allt traditionsenligt och dessutom med strålande solsken! 

Morgonpromenad! 
Firande på hallandsgården! 

Ett snurr i chokladhjulet och ett par lotter....min tur fortsätter! Försökte lära Joel vinnartänket! Det är enkelt: Tror man tillräckligt mycket på vinst, så blir det vinst!  :D 

Sedan blev det en cykeltur ut till grötvik för lite go picknick på klipporna! Ny tradition kanske? Underbart och härligt var det i alla fall! Skål för fint väder, en underbar sommar, att vi snart ska till alperna och att livet leker! 
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0