Som två små barn

Vilken härlig helg! 
Solen har strålat, vilket har lett till både ett pass rullskidor och ett löppass ute i kylan. Idag har vi också hunnit med att vara på crossfitboxen och tränat olympiska lyft! Jag fick massa bra tips och har äntligen förstått mig på ryck-tekniken :D yey! 
Igår lagade vi god mat, och satt hemma och pysslade och målade. Finns det bättre avslappning? Tror nästan inte det. Efter all press i skolan så kan det vara skönt att bara dra fram färg och penslar och improvisera och "kladda" (som två små barn..) lite :) 
dessutom fick vi ju några ramar målade till Väggarna i Halmstad! 
Joel fick ut en orm som ringlade sig runt en påsklilja på pappret. Älskar vad som händer när han får pensel och papper i handen! 😃 mysigt var det i alla fall, och en helg kan väl inte bli bättre när Joel har varit här och vi har både tränat och pysslat. Mina favoriter! 

Nu i veckan kommer farmor och farfar hit på besök, och det blir nog även en tripp till Köpenhamn. Perfekt att de kommer just denna veckan eftersom det är liiiiite lugnare i skolan, för omväxlings skull! Men först ska här skulpteras i lera! Ska bli superkul! 
Ha nu en go vecka! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0