Bus

Tredje dagen i skolan och vi träffade klass 1 och 6. Vi blev båda två lite chockade över röran i klassrummet med de mindre barnen. Helt galna var de och bara sprang omkring. När vi väl var igång så var halva klassen tysta och lyssnade och halva störde och tjabbade emot. De är inte vana vid så mycket regler på skolan och det verkar som de får göra lite som de vill. Men då blir teacher Sara inte glad och visar att deras uppförande inte är ok. Den som stör alla andra (och har blivit tillsagda och varnad ett antal gånger), åker ut!! Sen blev det lugnt minsann! Uppför man sig dåligt så får man veta det, hur söt, gullig och liten man än må vara. Alla barn behöver få veta rätt och fel. Punkt slut. 

 


Klass 6 var duktiga och vi jobbade på med konversationer och känslor. Ska jobba med dem imorgon igen, så kommer lära känna klassen bra inför nästa vecka:) 

Efter skolan blev det tvättning av kläder och lite träning såklart! Får passa på när barnen är i skolan och vila i helgen när de är hemma! :) 
Man blir ännu en gång påmind om hur gott vi har det hemma och hur underbart det är med tvättmaskin! 


Sen har vi bara busat och myst och varit gymnastiska! Underbara barn! Någon går på händer, en står i brygga, en annan gör en volt, hjulningar, kullerbyttor och helt galen energi!! Inga surfplattor, datorer, tv eller annat, här leker barn som barn ska leka! Hoppas ni mår fint där hemma! Njut av era tvättmaskiner och toaletter som går att spola! God natt kram <3 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0